jueves, 19 de marzo de 2009

Escurciò Alìcia

Escurciò Alìcia

El dimecres 18 de març vam visitat d’excurció a la fundació Alícia, que és un centre de recerca dedicat a la innovació tecnològica en cuina i fan la difusió del patrimoni agroalimentari i gastronòmic.

Té una clara vocació social, ja que és un centre obert al públic, amb l'objectiu de promoure una bona alimentació. És una fundació, creada per la Generalitat de Catalunya i la Caixa de Manresa, que compta amb un Consell Assessor presidit pel xef Ferran Adrià i amb l'assessorament del cardiòleg Valent í Fuster.

La visita a Alícia permet conèixer in situ les instal·lacions d'aquest centre dedicat a la recerca tecnològica en cuina i a la divulgació dels bons hàbits alimentaris.
La visita es fa mitjançant una guia, que explica i ensenya com es treballa a Alícia.

La nostra guia, Laura Pérez, ens va explicar tot en el que consistia la coorporació Alícia , i quan va començar veiem un video dels 5 centits del humans i ens va donar una capseta per probar els gust, el olfacta, el tacte, la vista i l` oida.

Y per últim, vam anar a la cuina i vam preparar un plat de cada continent, els plats eren: guacamole (Centre-amèrica), empedrat (mediterrani), amanida d`algues amb tofu (Àsia), cous-cous (Aràbia).

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Em va agradar molt l’excurció i el menjar dels països, però no m’ ha agradat molt l ‘ambient de fora en el bosc (fa molta olor!).

No hay comentarios:

Publicar un comentario